0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

Tjänst

Webbutveckling

Hemsida, Webbutik, Webbapp, UI UX, Branding, Responsiv design, Webbapplikation, Webbplatser, E-handel.

Under utvecklingsfasen är det många delar som ska läggas ihop. Dels ska webbplatsen utvecklas men material som exempelvis text, teckensnitt och bild ska också hamna på rätt plats. Vårt designteam tar fram intuitiva lösningar som ökar er konverteringsgrad och stärker ert varumärke.

Vi kan webbutveckling

HiWeb bygger skräddarsytt designade butiker baserade på olika plattformar som Opencart, WordPress – woocommerce, Laravel m.m.

Hemsida /webbdesign

HIWEB hjälper dig att bygga en lämplig webbdesigns tjänst som verkligen reflekterar meningen med ditt företag. HIWEB är det ledande webbutvecklings företaget som skapar högkvalitativa hemsidor med enastående kvalitet och tilltalande estetiskt intryck. Oavsett om det är en webbshop, intranät, bokningssystem eller en enkel hemsida du vill ha hjälp med, kan vi anpassa projektet storlek efter dina förutsättningar.

Om du letar efter exemplariska webbdesigner som kan recitera det unika med ditt företag, så är vi här för att hjälpa dig!

Eftersom vi är en ledande webbdesignbyrå erbjuder vi en mängd olika webbdesign tjänster/lösningar som fyller vilket behov ni än har.

Att anlita oss för webbplatsunderhåll är det bästa beslutet du kan göra när du väl har skapat din webbplats, du kommer att få sinnesro och mer tid över till det du gör bäst! HiWeb hjälper dig att uppnå dina affärsmål genom att hålla din webbplats och server uppdaterade för att uppnå maximal säkerhet.Med en underhållningstjänst får ni prioriterad support för snabb problemlösning.

Webbutik

När du väljer HIWEB för att utforma din webbutik får du tillgång till ett brett urval av tjänster som hjälper dig att skapa, marknadsföra och driva din webbutik.

Oavsett om det är en webbshop, intranät, bokningssystem eller en enkel hemsida du vill ha hjälp med, kan vi anpassa projektet storlek efter dina förutsättningar.

87 % av Sveriges befolkning handlade online vid något tillfälle under 2016 och siffrorna ökar för varje år. Även kunder som handlar i butik gör i första hand sökningar på nätet och besöker hemsidor inför sitt köp.

HiWeb bygger skräddarsytt designade butiker baserade på olika plattformar som Opencart, WordPress – woocommerce, Laravel m.m.

Design och utveckling: Vi erbjuder professionella tjänster för design och utveckling av din webbutik, inklusive skräddarsydda teman, anpassade färger och layout, integration av betalningssystem och kundvagnar, teknisk support och sökmotoroptimering. 

Marknadsföring: Vi hjälper dig att skapa en marknadsföring och marknadsföring som kommer att hjälpa dig att nå ut till dina målkunder. Vi kan hjälpa dig att skapa relevanta innehåll för din webbutik, inklusive e-postmarknadsföring, sökmotoroptimering, sociala medier, annonsering och mer. 

Säkerhet och skydd: Genom att använda våra säkerhetstjänster kan du skydda din webbutik mot olika typer av säkerhetshot och skydda din webbutik och dina kunders data. Vi erbjuder också olika typer av skydd, inklusive brandväggar, antivirusprogram och databas backuper. 

Analytiska och rapporter: Vi erbjuder analytiska och rapporteringsverktyg som hjälper dig att förstå hur din webbutik presterar. Vi ger dig verktyg för att spåra besökare, för att förstå varför vissa produkter säljer bättre än andra och för att hitta nya marknads sätt. 

Kundsupport: Vi erbjuder kundsupport för att hjälpa dig att lösa problem och svara på frågor kring din webbutik. Vi kan också hjälpa dig att hantera kundärenden och skapa automatiserade svar för att hjälpa dig att effektivisera din kundsupport.

Webbapplikation

Planerar du att utöka verksamhetens räckvidd till en bredare publik? vår laravel development solution är det mest lämpade alternativet för dig. våra utvecklares oöverträffade skicklighet hjälper dig att utveckla din laravel restful-lösning med hjälp av laravel api-generator paket. ett bredare mobil landskap av publik är inte längre fiktion.

med vår laravelutvecklingslösning kan du enkelt skapa en helt responsiv webbapplikation för produktivitet och effektivitet. Vår lösning fokuserar på att förbättra prestandan, säkerheten och skalbarheten för din webbapplikation.

Vi använder de senaste teknikerna som PHP, HTML, CSS, JavaScript, MySQL, AJAX, etc., för att skapa en långsiktig lösning som är anpassad för din verksamhet.

Webbutveckling med Laravel

 

Från designleverans till livesättning

När det är dags att starta utvecklingsfasen finns det en klar bild av hur vi ska gå tillväga tack vare utförliga designskisser och guidelines.

Trots det är utvecklingsfasen den del av processen som är mest tidskrävande, men även en av de mest spännande delarna eftersom vi här kan få se designskisserna komma till liv. Våra utvecklare arbetar tätt tillsammans med våra designers för att säkerställa att projektet hela tiden är på rätt väg och att vi regelbundet testar av webbplatsen.

Utveck­ling av webbpla­ts

Innan utvecklingen börjar är det viktigt att veta vad koden faktiskt ska åstadkomma.

När utvecklarna vet vad syftet med koden är så är det dags att börja arbeta sig igenom design, gränssnitt och eventuella integrationer. Under utvecklingsfasen ser utvecklarna självklart till att den nya designen fungerar responsivt och ser lika ut i alla webbläsare. Våra designers testar även webbplatsen löpande för att säkerställa att utvecklingen går åt rätt håll.

Integrat­ion av externa system

EN INTEGRATION INNEBÄR ATT WEBBPLATSEN KOPPLAS SAMMAN TILL ETT ELLER FLER ANDRA SYSTEM.

Ofta innebär detta integrationer mot CRM-system, nyhetsbrev, affärssystem, bokningssystem, medlemsdatabaser, mäklarsystem eller produktdatabaser. Att skapa integrationer öppnar upp för nya möjligheter på webbplatsen.

Utbildni­ng, content och testnin­g

När webbplatsen börjar bli färdig är det dags att lägga in innehåll på den nya webbplatsen.

land räcker det med att innehåll från befintlig webbplats flyttas över till den nya eller så krävs det helt nytt innehåll så som nya bilder och texter. Vi erbjuder alltid utbildning för de webbplatser vi skapar, så att ni på er verksamhet ska känna er bekväma med att arbeta med innehåll utan att behöva kontakta oss. I den här fasen görs också en mer ingående testning som både säkerställer att alla funktioner fungerar som de ska samt att designen är rätt. Det säkerställs även att webbplatsen fungerar responsivt (smartphones och surfplattor) och att den fungerar i olika webbläsare.

Livesätt­ning

Äntligen är det dags! Dagen då er nya webbplats går live. Den här dagen kommer ni se er gamla webbplats ersättas av den nya.

Under dagen för livesättning så ser vi bland annat till att serverinstallation och konfigurering går som det ska, registrerar den nya sidstrukturen mot sökmotorer (301:or) och styr en DNS-ompekning. Allt innehåll ska finnas på plats vid det här tillfället och sidan testas av både av oss på HIWEB och av er.

Efter själva livesättningen utför vi ännu en testning för att säkerställa att den nya webbplatsen fungerar som den ska.

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.