0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

Tjänst

DRIFT & FÖRVALTNING

Domännamn, Webbhotell, Säkerhetskopior/Backup, Support

Vi hjälper till att fortbilda era medarbetare utifrån era behov så att de kan använda de applikationer och funktioner som vi utvecklat. Alla företag är olika och det varierar hur mycket kunskap som finns om digital närvaro.

Vi hanterar uppdateringar av alla moduler på din webbplats och åtgärdar eventuella problem som uppstår från underhåll under garantin.

Vi har koll på er webbplats och att allt fungerar som det ska. Du kan känna dig trygg med att din WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

I vår WordPress service ingår det mesta. Läs vidare nedan för det som ingår.

DOMÄNNAMN

HIWEBGROUP hjälper dig att hitta och registrera det perfekta domännamnet för ditt företag. Vi erbjuder ett brett utbud av domäntjänster, inklusive sökmotoroptimering (SEO) och skydd mot cybersquatting. Vi kan även hjälpa dig att överföra dina befintliga domäner, så att du kan hålla kontroll över dina online-varumärken.

WEBBHOTELL

HIWEBGROUP erbjuder webbhotell med hög prestanda och säkerhet.

Vi ger dig tillgång till oöverträffad support och teknisk expertis. Vår hosting-plattform är fullt skalbar och vi erbjuder funktioner som automatisk säkerhetskopiering, dedikerade IP-adresser, webbhotell för e-handel och mycket mer.

SUPPORT

HIWEBGROUP tillhandahåller en pålitlig och säker backup-lösning för att skydda dina viktiga data.

Vi har en flexibel backup-plan som kan anpassas efter dina behov. Vi kan hjälpa dig att säkerhetskopiera dina webbsidor, databaser och filer, så att du kan återställa dina data snabbt och enkelt vid behov.

Underhåll av din webbplats

Vi hjälper till att fortbilda era medarbetare utifrån era behov så att de kan använda de applikationer och funktioner som vi utvecklat. 

Drift & förvaltning

Vi hjälper till att fortbilda era medarbetare utifrån era behov så att de kan använda de applikationer och funktioner som vi utvecklat. Alla företag är olika och det berorpå hur mycket kunskap som finns om digital närvaro. Oavsett vilken kompetens just ni har, kan vi hjälpa er med de rätta verktygen för att kunna administrera er webbplats på daglig basis.

Samarbetet tar inte slut här! Vi finns givetvis till hands efter lanseringen av er hemsida för att bistå vid eventuella tekniska problem eller om ni har önskemål av andra uppdateringar längre fram.
Ett sätt att få återkommande besökare till din webbplats är att erbjuda nytt innehåll eller produkter på en regelbunden basis. Vi erbjuder även fortlöpande underhåll av er webbplats. Vi har underhållspaket till reducerat pris, baserat på hur ofta du räknar med att göra ändringar eller tillägg till din webbplats.

Vi administrerar och underhåller domäner och webbhotell och kan erbjuda backup lösningar och säkerhet för ert företags alla digitala områden.

Heltäckande förvaltning

Vi tillhandahåller heltäckande förvaltning, underhåll och hosting för WordPress- och WooCommerce-webbplatser. Vi tar över hela ansvaret från din(a) nuvarande leverantör(er), håller allt uppdaterat och löser buggar och andra problem som kan uppstå – allt för en fast månadskostnad.

Förvaltning

Vi tar hand om all hantering av din webbplats och system som DNS* och liknande som behövs för att säkerställa att din webbplats är online och fungerar.

HIWEB GROUP erbjuder även teknisk support för din webbplats, inklusive hjälp med uppdateringar, problemlösning, säkerhetskontroller, tjänstestillgänglighetsövervakning och webbplatsprestandaoptimering.

Vi ger även konsulttjänster för att hjälpa dig att utveckla din webbplats och dess innehåll. Vi kan hjälpa dig att skapa eller ändra designen på webbplatsen, förbättra användarupplevelsen, implementera nya funktioner, integrera olika tjänster och anpassa systemets konfiguration. Vi kan även hjälpa dig att hantera SEO och marknadsföring, så att din webbplats syns på sökmotorer och når ut till dess målgrupp.

Varför WP-Service?

Med WP-service genom oss blir vi er byrå som finns tillgänglig för er när ni har frågor och behöver hjälp. Vi tar hand om alla nödvändiga saker för att er webbplats ska fungera. Med en webbplats i WordPress är det viktigt att de olika versions-uppdateringarna görs för att sidan ska följa med utvecklingen och förbli säker. Vi sköter dessa uppdateringar åt er.

I vår service ingår det att vi säkerställer driften och håller koll på att sidan laddar snabbt, är uppe, ej utsätts för hacking. Eftersom vi tar löpande backup på er webbplats och filer, kan vi återställa dessa.

Om ni skulle utsättas för ett angrepp återställer vi er sida utan kostnad. Samma sak gäller om ni råkar göra fel vid uppdatering och det resulterar i fel på sidan.

Detta ingår i vår WP-service:

 

Löpande backup av er webbplats:

Vi tar löpande backup på er webbplats och filer, filer och databas för er trygghet. Om något skulle strula med er webbplats kan vi snabbt återställa till senaste version.

Löpande versionsuppdatering av WordPress, tema och plugins:

WordPress, tema och plugins uppdateras kontinuerligt med nya versioner gällande både säkerhet och funktionalitet. Vi hanterar dessa uppdateringar åt er.

SSL-certifikat = https:// för en säker domän och webbplats:

SSL-certifikat ingår till din webbplats för att trafiken ska vara krypterad.

Uppdatering av ert innehåll

Om ni vill ha hjälp med att få in era klara texter och bilder, så ingår text- och bilduppdatering av er webbsida.

Anpassning av er administrationspanel:

Vi anpassar administrationspanelen efter era önskemål för att ni enkelt ska kunna hantera webbplatsens texter och bilder för dess olika menysidor. Vi guidar och support även er i WordPress-panelen vid behov.

Domän-registrering/förnyelse:

Om ni önskar få hjälp med den årliga förnyelsen av domänen. Vi lägger in en automatisk förnyelse av domänen för att säkerställa att förnyelse sker. Behöver ni registrera en ny domän hjälper vi er även med det.

Varför välja den här tjänsten? *

Vi tar totalansvar för våra kunders WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Hur är det med support? *

Support ingår inte i vår förvaltningstjänst. Vi rekommenderar alltid ett supportpaket som komplement till förvaltningen, det låter oss agera på icke-förvaltningsrelaterade förfrågningar som utbildning, icke-uppdateringsrelaterade korrigeringar och inkrementella förbättringar av din webbplats.

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.