0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

Om HiWeb

HiWeb WEBBYRÅ I FALKENBERG SOM ERBJUDER SMARTA & DIGITALA LÖSNINGAR.

Vilka är vi?

HiWeb är en digital marknadsföring- och webbyrå i Falkenberg som hjälper företag till ökad lönsamhet på webben. Vi erbjuder webbutveckling, strategi, programmering, design och sökordsoptimering. Vi på HiWeb Webbyrå är experter på att ta fram digitala lösningar som motsvarar dina unika behov. Vi vet att alla företag har olika förutsättningar och krav, och vi strävar efter att skapa lösningar som är så anpassade som möjligt.

Vi på HiWeb är med våra kunder från start till mål och tar ansvar för att kund är nöjd med den slutgiltiga leveransen. Fri support och utbildning är en självklarhet och möjlighet till hosting och domänhantering likaså. Det är du som kund som beslutar om vad, och hur mycket du vill ha hjälp med.

HIWEB Timeline

Vi har över 10 års erfarenhet av webbutveckling. Under dessa år har vi levererat flera hundra webblösningar till stora och små kunder. Denna erfarenhet garanterar dig hög kvalitet och en pålitlig leverantör. Vi bygger hemsidor baserad på WordPress, världens mest populära CMS-system eller Laravel ramverk MVC för språket PHP.

Hiweb är Billmate partner och ingår i ett nära samarbete med Billmate vilket ger kunder förmånliga avtal på betalningslösningar.

2012

Hiweb startades av Ahmad Barakat som en enskild firma. Firmans fokus ligger på att leverera tjänster inom webbdesign och webbutveckling.

Sedan början har Hiweb fokuserat på att ge kunderna bästa möjliga service och lösningar av hög kvalitet. Hiwebs mål är att skapa innovativa och skräddarsydda lösningar för att möta alla behov och önskemål.

För att kunna leverera lösningar som uppfyller alla krav och önskemål har Hiweb utvecklat en omfattande portfölj av tekniska tjänster. Dessa tjänster inkluderar webbdesign, webbutveckling, ehandel, sökordsoptimering, marknadsföring, hosting och support. Hiweb arbetar med kunder från hela världen och har etablerat ett gott rykte som en pålitlig och tillförlitlig webbplatsutvecklare.

2014

HIWEB har fortsatt att växa sedan starten år 2012, när de nominerades till Årets Nybyggare i Halland sponsrad av Almi, IFS och SEB.

Behovet från kunder blev då stort och som ett resultat kunde HIWEB expandera sin verksamhet och bredda sitt utbud av tjänster. Företaget växte över hela Halland och har nu ett stort antal kunder som får ta del av deras innovativa och kvalitativa tjänster.

HIWEB är stolta över att ha blivit nominerade till Årets Nybyggare i Halland sponsrad av Almi, IFS och SEB. Detta är ett erkännande för deras arbete och strävan efter att leverera kvalitativa tjänster som möter kundernas behov. HIWEB fortsätter att arbeta hårt för att leverera innovativa produkter och tjänster som är anpassade till kundernas behov.

2019

Sedan 2019 blivit HiWeb en del av HiWeb Group AB  fokuserat på att utveckla och förbättra Hiwebplattformen.

Gruppen har skapat ett stort nätverk av experter, tekniker och utvecklare som jobbar tillsammans för att förbättra plattformen och förse användare med kraftfulla verktyg för att bygga webbplatser och webbapplikationer. Med detta stöd har Hiweb Group AB hjälpt till att förbättra webbplatser och webbapplikationer och säkerställa att användare har de rätta verktygen för att bygga, utveckla och optimera sina webbplatser.

En hemsida som ökar konvertering

Vi hjälper dig att bygga en användarvänlig hemsida som fyller kraven från besökarna och funkar på alla enheter och anpassar sig till den. 

Responsiv design

Wireframe

Användarupplevelse

Hastighetsoptimering

Sökmotoroptimering

Rätt plattform

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.