0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

HIWEB WEBBYRÅ

DESIGN & VARUMÄRKE

Ett starkt varumärke som skapar känslor, ger avtryck och som människor älskar händer inte av sig själv.

Är ni beredda att få ett varumärke som glänser och förverkliga en idé ni har, står våra webbdesigners, UX-designers, artdirectors, formgivare och copywriters redo att hjälpa dig ta fram design och content som lyfter ditt budskap och varumärke till skyarna. Let’s make it happen!

Grafisk design och konceptvisualisering

Design & varumärke

Ett starkt varumärke som skapar känslor, ger avtryck och som människor älskar händer inte av sig själv.

Är ni beredda att få ett varumärke som glänser och förverkliga en idé ni har, står våra webbdesigners, UX-designers, formgivare och copywriters redo att hjälpa dig ta fram design och content som lyfter ditt budskap och varumärke till skyarna. 

WEBBDESIGN

Design handlar inte bara om att det ska se snyggt ut, det handlar lika mycket om användarvänlighet, enhetlig utformning och funktion. I den digitala världen har design alltid en balans av att vara estetiskt tilltalande och ha en begriplig funktionalitet. Vi kan hjälpa dig att knyta ihop din redan existerande grafiska profil till en enhetlig webbdesign eller utforma en fullständig grafisk profil till ditt företag.

UX & UI-design

User experience, UX, och user interface, UI, handlar om att skapa en helhet och göra användarupplevelsen och användbarheten för en tjänst, produkt eller ett system så bra som möjligt. Vi stöttar kunder med hjälp av UX att ta fram och designa kreativa och innovativa användarupplevelser som är enkla att använda och förstå och hjälper besökaren att hitta vad de letar efter – oavsett om de befinner sig i en mobilapp eller på en webbplats. Tillsammans med UI sätter vi känslan, utseende och gränssnittet på tjänsten, produkten eller på webbplatsen.

Responsiv design

Responsiv design är samma innehåll men anpassad till olika gränssnitt. Användandet av mobila enheter ökar explosionsartat just nu och användarna förväntar sig idag att webbplatsen ska fungera lika bra i mobilen och surfplattor som på vanliga datorer. 1 av 5 svenskar handlar från smarttelefoner idag, lika många handlar via surfplattor. Detta ställer krav på e-handelsplatformar och andra digitala plattformar att erbjuda ett användarvänligt gränssnitt utifrån kundens val och förutsättningar. Det är därför det idag inte räcker att känna till som målgrupp, man måste också veta när, var och hur målgruppen vill använda plattformen.

Varumärke & visuell identitet

Ert varumärke utstrålar vem ni är och vem ni vill vara. Ett starkt varumärke som förbättrar användarupplevelsen skapar också känslor hos mottagaren. Genom att hitta rätt och jobba aktivt med vilka ni vill vara kan ni också skapa intryck, särskilja er från konkurrenter och vara någon som människor kan och vill relatera till. Med insikter och erfarenheter kan vi tillsammans med dig hitta en idé, ett koncept samt tonalitet och ta fram ett varumärke som mottagaren älskar.

VARUMÄRKE | LOGOTYP

En bra logotyp ska vara enkel, lätt att känna igen men samtidigt säga något om företaget den representerar. Den ska också gå att använda i olika sammanhang och format. Att arbeta fram en framgångsrik logotyp innebär mer arbete än vad man först kan tro. Vi kan skräddarsyr din professionella företagslogotyp.

Våra tjänster inkluderar konceptualisering av logotyper, design av logotyper, design av företagsidentitet, skapande av marknadsföring och trycksaker, webbdesign och uppdatering av hemsidor, och design av skräddarsydda grafiska lösningar. Vi erbjuder också konsultation och strategier för att hjälpa dig att uppnå dina mål och förbättra din marknadsföring.

Tjänstedesign & design thinking

Engagerande, lättförståeliga och sömlösa kontaktytor på användarnas villkor – det är tjänstedesign det!

Med tjänstedesign går det att på kreativa sätt, hitta lösningar som utgår från målgruppens behov och skapa enkla och användcentrerade lösningar i komplexa sammanhang.

Lösningar som förenklar vardagen för slutanvändaren. 

Det handlar om alltifrån att sätta designen för hur en ny tjänst eller produkt ska utformas, till vad som behöver lyftas fram på webbplatsen eller i mobilappen. Vi hjälper till att ta fram nya tjänster som levererar sömlösa kundupplevelser och lyfter affären.

Konceptutveckling

När vi tar fram lösningar arbetar vi efter vår konceptutvecklingsprocess, vilket innebär att vi använder ett metodiskt och iterativt tillvägagångssätt där vi tillsammans med kunden formulerar strategi och mål, lägger fram idéer och tar fram design för lösningen.

I processen ingår även avstämnings- och testpunkter med täta mellanrum. På så sätt får kunden en kontinuerlig inblick i arbetet samtidigt som vi har möjlighet att justera lösningen efter behov.

HIWEB WEBBYRÅ

Webbdesign och koncept

På en bra webbplats går form och funktion hand i hand. Vårt designteam tar fram intuitiva lösningar som ökar er konverteringsgrad och stärker ert varumärke.

Från idé och koncept till färdig webbplats

Vårt team arbetar enligt en noga planerad designprocess baserad på tät återkoppling mellan designer och kund. Utifrån era behov tar våra designers fram visuellt attraktiva lösningar med fokus på användarvänlighet och ökad affärsnytta. Frågar du våra designers så är ingen detalj för liten att lämnas åt slumpen!

HIWEB WEBBYRÅ

UX Design / Intera­ktion

UX design, interaktionsdesign och användarcentrerad design – kärt barn har många namn. Kärnan i dem alla är att skapa intuitiva gränssnitt där användaren hittar rätt.

Det finns otroligt mycket forskning och statistik om hur folk beter sig på webben. Med det i ryggen analyserar vi er webbplats och tar fram en strategi för layout och struktur med syfte att göra livet enklare för era besökare. Vi kikar även extra noga på de flöden och konverteringar som ska finnas och hur de bör utformas för att fungera på bästa sätt. När man arbetar med UX-lösningar skapar man oftast så kallade wireframes (enkla avskalade layoutskisser) som man i sin tur kan använda för att göra användartester.

HIWEB WEBBYRÅ

UI Design / Grafis­k formgivning

När själva strukturen är på plats är det dags att andas in liv i lösningen. Det är nu en digital designer sätter färg och form på siten för att få in kundens grafiska profil och trimma in detaljerna.

Men grafisk form är bra mycket mer än bara färger och typsnitt. Varje detalj spelar roll eftersom de tillsammans utgör den visuella hierarki på siten som hjälper användaren avgöra vad som är viktigt. Det viktiga är att förstärka de vägar som stakats ut under UX-arbetet och förmedla kundens personlighet.

Varför HIWEB?

Anpassad Lösning

Vi tillhandahåller anpassade designlösningar som passar din strategi och representerar din varumärkesvision.

Saas/web App Design

Vi har djup förmåga inom UI- och UX-design och implementeringserfarenhet för både SaaS-produkter och webbappar.

Erfarna Designers

Våra kvalificerade och erfarna designers har löst verkliga designutmaningar inom ett brett spektrum av industrier. Vi är redo att lyssna på dina krav och göra detsamma åt dig.

Bevisat Spårekord

Det har vi gjort tidigare och det är våra nöjda kunder ett bevis på. De uppskattar vår flexibilitet, tekniska förmåga, kommunikationsförmåga och noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.