0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

Tjänst

Webbutveckling med Laravel

HiWeb Group AB – Din Partner för Modern Webbutveckling med Laravel!

Laravel utgör en säker och flexibel plattform för utveckling, vilket öppnar upp för närmast obegränsade möjligheter. Det är speciellt värdefullt för dem som strävar efter skräddarsydda webbapplikationer eller önskar effektivisera sin verksamhet.

Varför Laravel

Laravel är ett ramverk som inte bara förenklar webbutvecklingsprocessen utan också erbjuder kraftfulla verktyg och en elegant syntax.
Eftersom Laravel baseras på PHP, är källkoden open source. Genom att välja Laravel för dina webbutvecklingsbehov väljer du inte bara kraftfull funktionalitet utan också en gemenskap som strävar efter att göra webbutveckling mer tillgänglig och effektiv för alla.

Webbutveckling med Laravel

  • Anpassad Webbutveckling: Vi skräddarsyr webblösningar som uppfyller dina unika behov och affärskrav.
  • Applikationsutveckling: Från små appar till stora, komplexa system – vi har erfarenheten att leverera.
  • E-handelslösningar: Vi skapar säkra och effektiva e-handelsplattformar med Laravel för att hjälpa ditt företag växa online.
  • Underhåll och Support: Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din webbplats är i toppskick.

Vår Arbetsprocess

Vi följer en strukturerad och transparent arbetsprocess för att säkerställa att varje projekt blir en framgång. Från kravanalys och design till implementation och testning, håller vi dig informerad genom hela processen.

Kontakta Oss

Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina webbutvecklingsmål med Laravel. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning som passar dina behov.

Utveck­ling av webbpla­ts

Innan utvecklingen börjar är det viktigt att veta vad koden faktiskt ska åstadkomma.

När utvecklarna vet vad syftet med koden är så är det dags att börja arbeta sig igenom design, gränssnitt och eventuella integrationer. Under utvecklingsfasen ser utvecklarna självklart till att den nya designen fungerar responsivt och ser lika ut i alla webbläsare. Våra designers testar även webbplatsen löpande för att säkerställa att utvecklingen går åt rätt håll.

Integrat­ion av externa system

EN INTEGRATION INNEBÄR ATT WEBBPLATSEN KOPPLAS SAMMAN TILL ETT ELLER FLER ANDRA SYSTEM.

Ofta innebär detta integrationer mot CRM-system, nyhetsbrev, affärssystem, bokningssystem, medlemsdatabaser, mäklarsystem eller produktdatabaser. Att skapa integrationer öppnar upp för nya möjligheter på webbplatsen.

Utbildni­ng, content och testnin­g

När webbplatsen börjar bli färdig är det dags att lägga in innehåll på den nya webbplatsen.

land räcker det med att innehåll från befintlig webbplats flyttas över till den nya eller så krävs det helt nytt innehåll så som nya bilder och texter. Vi erbjuder alltid utbildning för de webbplatser vi skapar, så att ni på er verksamhet ska känna er bekväma med att arbeta med innehåll utan att behöva kontakta oss. I den här fasen görs också en mer ingående testning som både säkerställer att alla funktioner fungerar som de ska samt att designen är rätt. Det säkerställs även att webbplatsen fungerar responsivt (smartphones och surfplattor) och att den fungerar i olika webbläsare.

Livesätt­ning

Äntligen är det dags! Dagen då er nya webbplats går live. Den här dagen kommer ni se er gamla webbplats ersättas av den nya.

Under dagen för livesättning så ser vi bland annat till att serverinstallation och konfigurering går som det ska, registrerar den nya sidstrukturen mot sökmotorer (301:or) och styr en DNS-ompekning. Allt innehåll ska finnas på plats vid det här tillfället och sidan testas av både av oss på HIWEB och av er.

Efter själva livesättningen utför vi ännu en testning för att säkerställa att den nya webbplatsen fungerar som den ska.

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.