Drift & förvaltning

Utbildning, Domännamn, Webbhotell, Säkerhetskopior/Backup, Support..

Vi hjälper till att fortbilda era medarbetare utifrån era behov så att de kan använda de applikationer och funktioner som vi utvecklat. Alla företag är olika och det varierar hur mycket kunskap som finns om digital närvaro.

Drift & förvaltning

Vi hjälper till att fortbilda era medarbetare utifrån era behov så att de kan använda de applikationer och funktioner som vi utvecklat. Alla företag är olika och det varierar hur mycket kunskap som finns om digital närvaro. Oavsett vilken kompetens just ni har, kan vi hjälpa er med de rätta verktygen för att kunna administrera er webbplats på daglig basis.

Men samarbetet tar inte slut här! Vi finns givetvis till hands efter lanseringen av er hemsida för att bistå vid eventuella tekniska problem eller om ni har önskemål av andra uppdateringar längre fram.

Ett sätt att få återkommande besökare till din webbplats är att erbjuda nytt innehåll eller produkter på en regelbunden basis. Vi erbjuder även fortlöpande underhåll av er webbplats. Vi har underhållspaket till reducerat pris, baserat på hur ofta du räknar med att göra ändringar eller tillägg till din webbplats.

Vi administrerar och underhåller domäner och webbhotell och kan erbjuda backup lösningar och säkerhet för ert företags alla digitala områden.

Tillbaka X