0346-12244

info@hiweb.se

HIfood

Online beställningssystem för restauranger, catering-restauranger, pizzerior, caféer m.m.

involine

Upplev enkelheten av involine, enklaste sättet att fakturera när och var som helst!

Tjänst

Webbutbildning

Hemsida, Webbutik, Webbapp, UI UX, Branding, Responsiv design, Webbapplikation, Webbplatser, E-handel.

vi brinner vi för att skapa en ljusare framtid för ungdomar genom utbildning i programmering. Vårt mål är att ge unga människor verktygen och kunskaperna de behöver för att hitta sin väg ut i arbetslivet och bygga en framgångsrik karriär inom tech.
.

Vi utbildar framtidens utvecklare

På Hiweb brinner vi för att skapa en ljusare framtid för ungdomar genom utbildning i programmering. Vårt mål är att ge unga människor verktygen och kunskaperna de behöver för att hitta sin väg ut i arbetslivet och bygga en framgångsrik karriär inom tech.

Utbildningsprogram

HIWEB Genom våra utbildningsprogram får deltagarna en stark grund inom programmering, webbutveckling och IT, med en praktisk och inspirerande undervisning som är anpassad efter dagens arbetsmarknad. Vi tror på kraften i att ge unga människor möjligheten att växa, utvecklas och skapa sin egen väg inom en bransch full av möjligheter.

Mer än Kod: En Helhetsförberedelse för Arbetslivet

Vår utbildning fokuserar på att inte bara lära ut kod, utan också förbereda ungdomarna för arbetslivet med allt från projektledning och teamwork till problemlösning och kreativt tänkande.

Vi erbjuder handledning från experter inom tech-industrin, tillsammans med mentorskap och riktiga projekt, där våra studenter får chansen att bygga en imponerande portfölj redan under utbildningen.

Vår vision är enkel: Att utrusta ungdomar med de färdigheter som krävs för att ta steget in i en av världens snabbast växande branscher och skapa en hållbar och framgångsrik framtid för sig själva.

Vill du veta mer om hur vi på Hiweb kan hjälpa dig att hitta din väg i techvärlden? Kontakta oss idag och ta det första steget mot en spännande och framgångsrik karriär.

Vi tar totalansvar för våra kunders Laravel, WordPress– och WooCommerce-webbplatser, vilket innebär att vi tar hand om uppdateringar och ser till att siten alltid fungerar som den ska.

Du som kund kan då fokusera på din verksamhet istället för att oroa dig över driften av din webb.

Vi hjälper er!
Redo att sätta igång?

Vill du planera ditt nya webbprojekt, släng iväg ett mejl så hör vi av oss.