Marknadsföring

SEO, SEM, Webbinnehåll/Content, Webbanalys, Trafik, Sociala medier, Annonsering, Kampanj, onlinenärovaro ..

Att komma högt upp på träfflista på en sökmotor är idag avgörande om dina kunder ska kunna hitta dig. Annonser är ett alternativ, men många väljer att hoppa över de annonserade träffarna och går direkt vidare till de sökord som kommit upp. Vi kan hjälpa dig att optimera dina träffresultat.

Marknadsföring

SEO

SEO är en förkortning och betyder Search engine optimization. Det vill säga sökordsoptimering. Med detta menas att man ska skapa de bästa förutsättningarna för att komma så högt upp på en sökmotors träfflistan som möjligt.

SEM

SEM är en förkortning på Search Engine Marketing, Sökordsmarknadsföring på svenska. Inom denna benämning finns SEA - Search Engine Advertising vilket omfattar alla sätt du kan betala för en annons på en sökmotor. SEM innefattar alla sätt man kan marknadsföra sig via sökmotorer, oavsett om man betalar för det eller inte.

Content

För att lyckas med din digitala marknadsföring behöver du vara säker på att du har rätt innehåll, detta innefattar bilder, text, länkar osv. Vi hjälper dig med detta och kan med hjälp av informationen du ger oss om ditt företag skapa content som är optimerad för både sökmotorer och kunder.

Webbstrategi och analys

För att lyckats med er digitala närvaro kan vi hjälpa er att ta fram en komplett strategi utifrån er utgångspunkt, med allt från att formulera utmaningar, problem och möjligheter, ta fram kravspecifikation och skapa trend, omvärlds- och nulägesanalyser.

Tillbaka X